tiistai 8. joulukuuta 2015

Jee, kaikki lahjat on ostettu

Nyt voi tuulettaa. Lahjat on ostettu ja paketit ja odottavat jouluaatto.
Itse teen yleensä täsmä iskun kauppaan ja ostan kaikki lahjat yhdellä kertaa, koska se on helpompaa mielestäni niin. Eilen kävin tekemässä ostokset ja illalla se tuntui jaloissa ja tänään ne paketoin, niin nyt voin sen heittää tehtävälistaa pois.

Tuntuu että kaiken kanssa meinaa nyt olla kiire, vaikka mulla onkin hyvä hidastaja tuolla vatsassa, joka välillä muistaa muistuttaa olemassa olostaan. Mutta täytynee nyt sitten sen mukaan mennä.

Itsenäisyyspäivä meillä meni vauhdikkaasti. Koko päivä oli touhua, kun meillä oli 3:n perheenjäsenen syntymäpäivät ja vieraita kävi sen mukaan. Iltasella sitten kinkkua maisteltiin ja harmiksi täytyy todeta että en vain jostain syystä osaa kinkkua paistaa sähköuunissa. Vaikka pidimme kolmen kilon kinkkua 7 tuntia uunissa ei se ollut vielä silloinkaan sellaista herkkua kun olen tottunut että kinkun pitää olla. Paremmin vaikka hieman ylikypsää.

Illalla teen toisen postaukseen vielä salaisesta joulu ystävältä,  kun olen häneltä saanut paketin ja ihanan sellaisen mutta siitä illalla lisää.

2 kommenttia:

 1. Itse en ole tänä vuonna lahjoja ostanut, enkä ole keksinyt kellekään mitään kivaa. Saa nähdä jos vielä jotain tulee vastaan.

  Miehelle olisin ostanut yhden jutun, mutta se oli ehtinyt eräästä nettikaupasta loppua :(. Mies osti tänään sen kummitytölle yhden lahjan tai kai se on meiltä vähän kuin yhteinen :D.

  Isälle oon yleensä tehnyt ruokakorin, mutta saa nähdä keksinkö tänä vuonna hälle mitään kivaa. Äiti sanoi taas, että ei tarvitse tuoda hälle mitään.

  En kyllä itsekään hirveästi odota lahjoja, jotenkin kaipaan vaan hyvää ruokaa ja joulumieltä.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin lähinnä lapsille lahjoja ostetaan. Niillekin ne tärkeitä ovat. Muutoin ei juurikaan muille osteta, Kummilapsille toki jotain pientä.

  Joulumieli ja lasten kutkuttava joulun odotus on minustakin se kaikkein paras mitä tässä ajassa voi olla :)

  VastaaPoista