tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukukat

Eilen kävin ostamassa meille jouluasetelmat kukkakaupasta. Meillä ei sisällä yleensä ole kukkia lasten ja kissojen takia, mutta joulun aika on poikkeus. Silloin yleensä jotain joulukukkaa  ostan kodin kaunistukseksi. Nyt ostin kaksi asetelmaa. Tämä isompi asetelma löysi paikkansa keittiöstä ison lipaston päältä.

Sen verran viime joulun aikaan viisasten ettei tälle pöydälle nyt laiteta joululiina (vaikka itse tykkäisin joka paikkaan laittaa liinoja). Kun meidän ollessa kissat olivat pyrkineet tämän lipaston päälle ja kun tulimme kotiin oli silloiset kukkaasetelmat ja lasiset pilarikynttilä purkit lattialla. Ja toinen purkista oli enään vain ehjänä :( Joten toivottavasti vältämme tänä vuonna tälläiset vahingot.

Toinen kukkaasetelma on pienempi, joka sulostuttaa meitä olohuoneessa.

Tämä oli pienuudessaan minusta ihana, ja sopii hyvin tonttutalon viereen. Tässä ei ole mun tietääkseni myrkyllisiä kasveja joten tämä on pienempi, älä pöydällä. Lapset ovat ihastelee tuota kelkkaan,  joten saa nähdä kauanko se pysyy ehjänä.

Joulumyyjäisissä kävin alku kuusta ja sieltä lähti mukaani tälläinen tonttutalo.
Näitä olen ihastellut monena joulun alus aikana ja nyt sitten tälläinen koristaa meidänkin eteisen seinää. Tämä oli jotenkin niin hellyttävä että.

Tälläisiä täällä. Tänään ja huomenna ois tarkoitus tehdä viimeiset leipomisjutut ja sitten perjantaina ajattelin urakoida kaikki laatikot kerralla, niin enään ei jää kuin kodin loppuun koristelu ja loppu siivous, jonka jälkeen alamme rauhoittumaan joulun odotukseen ja nauttimaan. Paljon on toki vielä puuhaa, mutta teen mitä kerkeän ja loput jää ensi jouluun tehtäväksi. Nyt mennään meillä sen mukaan mitä tuo minun massuasukki antaa tehdä ja se on sillä hyvä :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun ihania asetelmia :) Minä en taida uskaltaa ostaa, kun meidän kissa on vielä niin nuori, ja laittaa matalaksi kaikki kukat. Ellen nyt sitten vielä päätä kokeilla jotain myrkytöntä, ihanaa asetelmaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu tosi paljon Salainen Jouluystävä paketeista! Tänään tuli kortti :) Paketit olivat aivan ihania! Ihanaa joulua teille myös <3

    VastaaPoista