perjantai 7. lokakuuta 2016

Uusia Joulukirjoja :)

Jotenkin nyt hullaannuin ja lopputulos tulee tässä. Ihania kirjoja sain hommattua ja niistä olen ihan innoissani. Vielä en ole muuta kuin kerennyt selata nämä läpi. Kun saan lapset nukkuun. On hetkeni lämmittää lögiä ison kupillisen, heittää viltti päälle sohvan kulmalla ja syventyä näiden kirjojen pariin.
Joulusiivot jatkuu pikku hiljaa aina kun kerkiää jonkun nurkan siivota, kovasti painaa mielessä myös askartelut jotka pitäisi aloittaa. Myyjäisiä auki sisko kiertää ja pyysi multa myös paljon tuotteita sinne mukaan. Joten päädyin tilaamaan jopa sukulaisille menevät kortit valmiina ettei niistä tule paniikkia.
Joko olette miettineet ja ostelleet joululahjoja? Itse tällä hetkellä mietin lahjoja ja yleensä otan sitten yhden päivän jolloin käyn ostamassa kaikki pois. Sitten nautin paketoinnista enemmän. Mutta nyt loput lapset nukkumaan niin pääsen nauttimaan kirjoistani :)

1 kommentti:

  1. Ihania kirjoja! Varmasti tunnelmallista lueskella glögin kanssa :) Oon jonkun verran lahjoja tehnyt ja ostanut, mutta vielä on ostamattakin. No, onneksi on hyvin aikaa vielä :)
    Mukavaa lauantai-iltaa! :)

    VastaaPoista